4η Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΟΕΣ ΕΛΙΚΑΣ

4η Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΟΕΣ ΕΛΙΚΑΣ

Ομόφωνα εξελέγη νέος Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΕΣ ΕΛΙΚΑΣ ο Σίμος Δανηιλίδης Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, διαδεχόμενος το Γιάννη Μπουτάρη, μετά από τις εργασίες της 4ης Γενικής Συνέλευσης του, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 31/01 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων των φορέων μελών του.

Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Statty Statev εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Εθνικής και Παγκόσμιας Οικονομίας και Ζαμπούκης Ιωάννης Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο κ. Ζαρωτιάδης Γρηγόρης Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών ως Γραμματέας και ο κ. Λευτέρης Τοπάλογλου Διευθυντής της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας ως Ταμίας.

Ο ΕΛΙΚΑΣ εισέρχεται σε μια νέα περίοδο όπου τα θέματα της γεωγραφικής διεύρυνσης του στη ΝΑ Ευρώπη και η ολοκλήρωση της ανάδειξης του σε σημείο αναφοράς της εδαφικής διασυνοριακής συνεργασίας στην περιοχή μας, αποτελούν σαφείς προτεραιότητες.

Ο ΕΛΙΚΑΣ αποτελεί το πεδίο συνεργασίας δέκα Δήμων, δυο Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων, τριών Πανεπιστημίων, δυο Επιμελητηρίων και δυο φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών. Επιχειρεί να αντιμετωπίσει το κενό της θεσμικής, διαρκούς και ισότιμης εδαφικής διασυνοριακής συνεργασίας στη ΝΑ Ευρώπη στο πλαίσιο της τετραπλής έλικας.

gallery
gallery
gallery

Σχετικές Αναρτήσεις: