Συνάντηση με τον Πρύτανη του St. Kliment Ohridski University της Μπίτολα

Συνάντηση με τον Πρύτανη του  St. Kliment Ohridski University της Μπίτολα

Με τον Πρύτανη του St. Kliment Ohridski University της Μπίτολα στη Βόρεια Μακεδονία, Καθηγητή Sasho Korunovski, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Πρυτανεία, συμμετείχαν, από την πλευρά του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, Αναπληρωτής Καθηγητής Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, και η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ, Ελένη Μπαξεβανίδου, και, από την πλευρά του St. Kliment Ohridski University της Μπίτολα, η Αναπληρώτρια Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής, Επίκουρη Καθηγήτρια Mirjana Ristovska. Συμμετείχαν, επίσης, ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) ΕΛΙΚΑΣ, Γιάννης Αναστασιάδης

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανανέωσης της Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων αλλα και της απόφασης του  St. Kliment Ohridski University της Μπίτολα να συμμετέχει στον ΕυρωπαΪκό Ομιλο Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΙΚΑΣ.

 

Σχετικές Αναρτήσεις: